Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

De Stille Disco is de smaakmaker van elk evenement

De Stille Disco of Silent Disco is tijdens een evenement altijd een genot om naar te kijken. Gasten dansen en hebben plezier maar je hoort niets? Algauw wil iedereen meedoen en vraagt om een koptelefoon. De draadloze koptelefoons worden uitgedeeld door de Ladies on Rollerskates. De Stille Disco Deejay zet je favoriete dansplaat op en daar ga je... Kijk snel naar het filmpje hieronder!

Stille disco inhuren Silent Disco Groningen

Silent Disco boeken doe je bij ADGM Events Groningen

Onze Stille Disco's komen overal! Onze Silent Disco of Stille Disco zoals wij hem noemen kan in verschillende onderdelen geboekt worden maar ons totaalconcept is wel heel bijzonder. De Deejay met flitsende deejaybooth wordt geflankeerd door twee dames op rolschaatsen die de gasten enthousiasmeren terwijl ze vrolijk mee dansen. Ook niet onbelangrijk: zij leggen uit hoe de koptelefoons werken. Met mooi bewegend licht is de Silent Disco compleet.

ADGM Events heeft veel silent disco's georganiseerd in Groningen, Friesland en Drenthe, maar ook bijvoorbeeld in Helmond, waar een silent disco werd gegeven die iedereen bij zal blijven!

 

Draadloze Koptelefoons voor stille disco huren Groningen Drenthe Friesland

De draadloze koptelefoons van de Silent Disco zijn apart te huren

Wilt u Silent Disco draadloze koptelefoons huren dan kan dat bij ADGM Events. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Silent Disco of Stille Disco Groningen is geschikt voor vele soorten feesten

De Stille Disco werkt erg goed als aanvulling van een evenement waarbij verschillende ruimtes worden gebruikt. Als er bijvoorbeeld achtergrondmuziek is gewenst in verband met het volume dan kan de Stille Disco uitkomst bieden voor degenen die toch willen dansen.

Kijk voor meer informatie op www.stilledisco.net

 

  Ik wil meer informatie