Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest van ADGM Events: Een totaalbeleving

ADGM Events is al meer dan 15 jaar een toonaangevend evenementen en organisatiebureau uit Groningen. Wij organiseren opmerkelijke bedrijfsevenementen en produceren originele acts en artiesten voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is altijd een unieke belevenis.

Evenementen zijn meer dan een borrel, een schaal met hapjes en een bandje. Het is een communicatie-instrument bij uitstek en dient aan te sluiten bij uw bedrijfscultuur en strategie. Een evenement zorgt voor enthousiasme bij werknemers, vertrouwen bij klanten en een goede band bij relaties door te prikkelen, te inspireren en te raken.

 

Personeelsfeest Groningen
Presentator voor symposium

Laat het organiseren van een evenement over aan een professional

Het kiezen van de juiste organisatiepartner is de eerste, belangrijke stap op weg naar een succesvol evenement. Ons bureau wil voor u de partner zijn om op professionele wijze uw evenement te produceren en te realiseren.

Wij denken ons te onderscheiden omdat wij de disciplines in eigen huis hebben met onderlinge raakvlakken welke onontbeerlijk zijn voor het welslagen van een evenement.
Deze disciplines zijn onder meer:

  • evenementenorganisatie
  • entertainment en artiestenmanagement
  • theatrale en muzikale producties
  • workshops en culinaire kennis
  • Aankleding en technische ondersteuning d.m.v. beeld en geluid

Onze roots liggen in Groningen, Drenthe en Friesland maar dat wil niet zeggen dat onze 'nuchterheid' niet werkt in de rest van het land.

  Ik wil meer informatie