Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Bruiloftsmuziek boeken in alle soorten en maten

ADGM Events uit Groningen heeft diverse artiesten en act in haar 'stal' die een bruiloft maken tot 'het feest van uw leven'. Belangrijk is dat u de juiste acts zal boeken die weten dat ze in dienst spelen van het bruidspaar en de gasten. Dat ze weten dat er een volumeknop op apparatuur zit... bijvoorbeeld. Wij zorgen dat al u wensen duidelijk zijn gecomuniceerd naar de act die op uw bruiloftsfeest gaat spelen.

Deejay inhuren bruiloft Groningen
Deejay inhuren bruiloft Bruiloftsfeest Groningen

Een bruiloft organiseren door een professional als ADGM Events

Tijdens uw bruiloft en bruiloftsfeest wilt u kunnen genieten en niet de hele dag denken of alles wel onder controle is. Is de bruidstaart gearriveerd, hoe wordt de bruiloftsband betaald? Weet de Deejay welke muziek u wilt horen op uw bruiloft? Kijk voor je bruiloft ook hier.

Een Deejay inhuren voor u bruiloft 

Onze bruiloft Deejay Show boek je inclusief geluid en licht vanaf € 450,00 exclusief 6% btw. U kunt van te voren rustig overleggen wat u wilt tijdens het programma van uw bruiloft en bruiloftsfeest. Uw bruiloft is in goede handen als u het 'jawoord' geeft aan ADGM Events.

Bij ADGM Events uit Groningen kunt u vrijblijvend terecht voor een goed advies over welke artiest of act het beste bij uw feest past. Door onze jarenlange ervaring hebben wij diverse acts zelf ontwikkeld en doen wij exclusieve boekingen voor diverse artiesten.

  Ik wil meer informatie