Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

De locatie van een evenement versterkt het gevoel dat u wilt uitdragen

ADGM Events kent vele locaties in Nederland. Van het Martinplaza in Groningen tot het Vrijthofplein in Maasticht. ADGM Events zoekt samen met u naar de perfecte match voor uw concept. Wij kennen alle mogelijkheden maar ook de beperkingen die locaties kunnen bieden.

Een evenementenlocatie zoeken doet u samen met ADGM Events

U wilt liever op uw eigen locatie uw evenement organiseren maar weet niet of u genoeg ruimte heeft of weet een leuke locatie maar weet niet of deze geschikt is? Wij gaan graag met u mee om te kijken naar de mogelijkheden.

De Workshop locatie voor feest Groningen

Onze eigen locatie De Workshop aan de Friesestraatweg kunt u ook huren. Kom gezellig langs dan bespreken we de mogelijkheden met een kop koffie.

 

Evenement feest locatie huren
Stille Disco Koptelefoons inhuren Groningen

Evenementenlocaties in Groningen, Drenthe en Friesland zijn er in vele soorten en maten

Laat ons u verrassen met een minder bekende locatie in Groningen, Drenthe of Friesland, ons kerngebied. Of laat ons uw locatie aankleden op dusdanige wijze dat u niet weet waar u beland bent maar zich zeker thuis zal voelen. Wilt u aan een bar hangen, op schommelstoelen, of in loungefauteuils achterover hangen of met een koptelefoon op dansen op het strand van ėėn van onze prachtige waddeneilanden? 

 

  Ik wil meer informatie