Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
Terug naar overzicht

Bruiloftband inhuren Warwick Avenue

Bruiloftband inhuren uit Groningen

Het grootse geluid van Warwick Avenue verbaast iedereen die ze voor het eerst hoort en ziet; zoveel muziek uit zo’n – relatief – kleine bezetting.

Huur de beste bruiloftband liveband in bij ADGM Events Groningen

Warwick Avenue is een liveband pur sang, beschikkend over een uitgebreid repertoire in diverse stijlen. De muzikale “roots” van Warwick Avenue liggen in de pop, de rock en de funk.

Bruiloftband Groningen met breed repertoire

Maar de eigen muzikale ontwikkeling en interesse van de bandleden brengt ze spelenderwijs ook bij jazz, latin, soul, disco en het Nederlandse lied.Vanuit het zeer gevarieerde en brede repertoire past de band zich aan bij elke gelegenheid. Warwick Avenue speelt niet met een vaste setlijst, maar speelt in op de sfeer en het publiek.

Bruiloftband Groningen met akoestische ontvangst

Zo krijgt elk feest een persoonlijk tintje.  Warwick Avenue speelt ook (semi-) akoestisch en mobiel voor een sfeervolle binnenkomst van uw gasten of voor een receptie met live achtergrond-muziek.

 

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Bruiloftband inhuren Warwick Avenue) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

  Meer weten