Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
Terug naar overzicht

The Single Guys DJ's inhuren Groningen

DJ Vinyl huren

Kijk op de homepage van The Single Guys.

Vroeger toen de wereld nog zo plat was als een singletje draaiden deejays met twee pick-ups en vinyl platen. Dat waren nog eens tijden! The Single Guys zijn twee eerzame DJ's die zorgen voor sfeer en volle dansvloeren. Met muziek vanaf de jaren vijftig tot begin negentig is het voor elke leeftijd een feest van herkenning en bereikt de nostalgie een hoogtepunt.

Vinyl DJ Boeken

De evergreens en classics vliegen om je oren. De heren draaien met hun antieke platenspelers ook vergeten pareltjes uit het muziekverleden die je hersenen doen kraken op zoek naar de titel en artiest. Zo creëren deze vintage deejay's de ultieme sfeer met naast muziek ook de aankleding met de juiste lampjes en meubels en worden paprika chips geserveerd in speciale tot bakjes omgevormde oude platen.

Vinyl plaatjes draaien op feest

De Single Guys draaien vanaf de jaren vijftig tot begin jaren negentig. Veel van de classics en pareltjes komen uit de jaren zeventig en tachtig. Deze nummers zijn voor iedereen herkenbaar. The Single Guys sluiten op verzoek een modern apparaat zodat ook hedendaagse hits kunnen worden afgespeeld.

DJ Vintage Vinyl inhuren

De Single Guys kunnen ook tijdens de show cocktails verzorgen vanuit hun nostalgische Deejaybooth. Kijk ook op DJ Vinyl The Single Guys.

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (The Single Guys DJ's inhuren Groningen) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

  Meer weten