Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

AKZO Nobel

Jaarlijks terugkerend evenement waarbij middels een thema alle bedrijven en werknemers van het chemiepark elkaar kunnen ontmoeten en kunnen proosten op het nieuwe jaar.

In 2013 was het thema: A Night at the Oscars. 

De gasten kwamen gekleed als hun favoriete filmster of als gast voor een Oscaruitreiking. De diverse zalen van partycentrum de Bolder stonden in het teken van beroemde films zoals Saturday Night Fever, James Bond, Star Trek en diverse tekenfilms. Martini's, shaken not stirred, kaviaar, oesters, een heus casino, toekomstvoorspellers etc., alles was aanwezig! 

Het thema van 2014 was: Oost West Thuis Best :

De bedrijfskantine werd omgetoverd in een gezellige huiskamer, met een heuse ouderwetse hollandse bank, comfortabele fauteuils, ontroerende schilderijen, warme Perzische kleedjes, schemerlampen, kandelaren en een oer-Hollandse eettafel.

 De ontvangst werd verzorgt door een Hollandse koffiedame. Zij ging rond met een ouderwetse koffiewagen en maakte met iedereen een praatje terwijl ze koffie met wat lekkers serveerde.

Twee vrolijke dames begeleidden de mannen in een heus bingospel met leuke prijsjes en beheerderen de sjoelbak, het mini-midget golfen en de armworsteltafel Ook het meezingen werd niet vergeten: Dolly en Lecker zorgen voor veel gezelligheid en alle Nederlandstalige hits konden meegezongen worden.! Ook Frans Bauer kwam langs: een verrassende imitatie act, nauwelijks van echt te onderscheiden. In een half uur komen alle hits voorbij!

  Meer weten