Heeren Van Oranje, Nederlandstalig

,
Heeren Van Oranje, Nederlandstalig

Nederlandstalige muziek boeken Groningen

Alle hits van de Jazzpolitie, Splitsing, Vandenberg en Toontje lager en meer!!! Na dat Bert Heerink en Peter Groot Kormelink elkaar 10 jaar geleden achter het podium voor het eerst tegen het lijf lopen, ontstaat er een klik die tot op de dag van vandaag tijdens optredens van de Heeren van Oranje zichtbaar is.

Nederlandstalige muziek boeken Assen

Al snel besluiten zij samen een muzikale toekomst te starten en nodigen daarbij ook Toontje Lagers zanger Erik Mesie uit met hen het podium te delen.

Nederlandstalige mzuiek boeken Leeuwarden

De voornaamste ingrediënten van Heeren van Oranje zijn: 3 kwaliteit zangers – drie keer zoveel hits en drie keer zoveel plezier op het podium. Na tournees langs festivals, theaters en bedrijfsfeesten zijn de Heeren inmiddels zo goed op elkaar ingespeeld dat zij in 2009 hun eerste single “Made in Holland” op de markt brengen.
Een unieke en authentieke combinatie uit de jaren ’80 en ’90 voorzien van een fiks aantal grote hits die nog dagelijks de ether vullen.

Nederlandstalige topartiesten boeken Groningen

Heeren van Oranje is genieten van drie topartiesten! Tot nu toe blijkt elk podium te klein…

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Heeren Van Oranje, Nederlandstalig) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button