Zanger Jan Smit

Nederlandstalige zanger boeken Groningen

Jan Smit is een van de bekendste zangers die ons land rijk is. Toen hij op tienjarige leeftijd ontdekt werd door de Volendamse band BZN was Nederland meteen wild van deze kleine jongen. Hij scoorde toen z’n eerste hit met het nummer Mama. De toon was gezet en vele hits volgden. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, Italië en Oostenrijk.

Nederlandstalige zanger boeken Leeuwarden

Naast de zangcarrière zijn er ook een aantal tv programma’s rond Jan Smit gemaakt. Dit begon in 2005 met de serie Gewoon Jan Smit. Voor dit programma heeft hij een Gouden Televisier-Ring mogen ontvangen. Na twee seizoenen van deze serie werd er een ander programma gemaakt; Jan Smit, de zomer voorbij.

Nederlandstalige zanger boeken Assen

Een programma over zijn tour met Nick & Simon en de 3J’s langs de Spaanse costa’s. Ook hier zijn verschillende seizoenen gemaakt. Uiteraard bleef de zanger tijdens deze tv opnames veel muziek maken. Tot nu toe heeft hij 7 nummer 1 hits gescoord en naar alle waarschijnlijkheid komen hier nog wel een paar bij.

 

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Zanger Jan Smit) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button