Zonder Pardon rondlopende artiesten

Rondlopende artiesten inhuren
Zonder Pardon beogen het onder de aandacht brengen van leuke liedjes uit vroeger tijd ter verhoging van de sfeer en de feestelijkheid.

Het repertoire bestaat uit:

Hollandse meezingers, swing, country, folkloristische dansmuziek, populaire liedjes uit Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italie en Rusland, Ierse folksongs, Rock ’n roll, Latin, Tango, Klezmer, Franse walsen, Polka’s, Ja Zuster Nee Zuster, Kinderen voor kinderen, Zeemansliederen, Cajun, Musette, Johnny Jordaan en nog veel meer moois uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Achtergrondmuziek versterkt en akoestisch ambulant boeken
De Akoestini’s spelen met evenveel plezier en overgave voor een dans-of zanglustig publiek als voor een publiek dat meer gesteld is op sfeervolle achtergrondmuziek.

De repertoirekeuze is flexibel en afhankelijk van de sfeer van het moment.

Muzikaal Duo rondlopende artiesten inhuren
Met de Akoestini’s haalt u twee eraren multi-instrumentalisten in huis die met de nodige humor en veel gevoel voor show een zeer breed repertoire brengen. De Akoestini’s zijn inzetbaar als akoestisch ambulante act maar zij kunnen ook gebruik maken van een professionele geluidsinstallatie.

Ons programma is zeer veelzijdig en bijvoorbeeld geschikt voor:

Bruiloft, Receptie, Jubileum, Feest, Tuinfeest, Openingen etc

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Zonder Pardon rondlopende artiesten) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.
Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button