Fotomarketing, foto’s op evenementen

,
Fotomarketing, foto’s op evenementen

Fotomarketing op evenementen

Fotomarketing kan op verschillende manieren worden ingezet om uw product of promotiecampagne te ondersteunen. Maar welke wijze van fotomarketing u ook kiest het gaat erom dat mensen altijd een foto mee naar huis nemen of willen downloaden.

Promotieteam en fieldmarketing

Daarnaast wil men ze ook graag met anderen delen. Door uw boodschap te verbinden aan de foto middels een logo, boodschap, aanbieding of doorverwijsnummer naar uw website genereert u traffic en langdurige exposure.

Promotieteam bij personeelsfeest

Zo kan het promotieteam van ADGM Events tijdens een evenement, beurs of feest uit naam van uw bedrijf zoveel mogelijk bezoekers van het evenement op de foto zetten. De bezoekers krijgen van de teamleden een picturecard met de URL van de website waar de foto’s te vinden zijn. Op de picturecard staan ook een disknummer en een fotonummer. Deze nummers vereenvoudigen het vinden van de foto op de website. Nadat de foto’s op de foto-site geplaatst zijn kan de gefotografeerde zijn of haar foto via een gallery bekijken, uitprinten, downloaden en doorsturen naar vrienden en kennissen als e-card (viral marketing).

Promotieteam Groningen is in te zetten door het gehele land.

Kijk op Photobabes

ADGM Events verzorgt optredens en boekingen (Fotomarketing, foto’s op evenementen) door geheel Nederland en vooral in: Groningen, Drenthe en Friesland.

Neem contact op en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Call Now Button